×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Nova regulació de vitamines i minerals permesos en complements alimentaris

El Consell de Ministres ha aprovat una modificació del Reial Decret 1487/2009, de 26 de setembre, relatiu als complements alimentaris, pel qual qual es regulen les substàncies diferents de vitamines i minerals que poden els complements alimentaris per millorar la protecció del consumidor.

Aquesta nova disposició legal té la finalitat d'establir les substàncies permeses en complements alimentaris, seguint les actuacions realitzades per altres països membres de la UE. De fet, aquests productes ja es comercialitzaven a Espanya procedents d'altres països.

L'objectiu principal d'aquesta nova regulació és garantir la protecció als consumidors, així com millorar la competitivitat de les empreses alimentàries en el mercat comunitari.

Accediu a la publicació original, amb l'annex informatiu fent clic aquí.