×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Inspecció de Treball aprovarà un nou Pla Estratègic

Fátima Báñez, ministra d'Ocupació i Seguretat Social, ha anunciat que en breu s'aprovarà en Consell de Ministres el Pla Estratègic de la Inspecció de Treball 2018-2020.

Báñez ha manifestat al respecte que la finalitat d'aquest nou pla és treballar "per la qualitat de l'ocupació en el nostre mercat laboral, garantint la igualtat entre homes i dones, amb més seguretat i salut en el treball, perquè aquesta és la base més sòlida per la sostenibilitat present i futura del nostre Sistema de Seguretat Social ".

Un dels canvis importants que introduirà aquest nou pla serà impulsar una nova estructura administrativa, relacionada d'una manera més directa amb les comunitats autònomes.

L'impacte global de la Inspecció de Treball a l'actual pla estratègic ha suposat un impacte de 21.198.000 d'euros, havent detectat 519.056 llocs de treball irregulars. El nou pla reforçarà l'actuació i la plantilla actuals. Respecte d'això, Báñez ha manifestat que "el Govern, ha dit, és plenament conscient dels importants reptes que afronta la Inspecció de Treball i Seguretat Social i assumeix que reforçar el seu paper implica dotar-la dels millors i més qualificats professionals".