×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Knauf Gmbh Sucursal en España obté un reconeixement

La Mutua concedeix un reconeixement a l'empresa Knauf Gmbh Sucursal en España a obtenir, per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, l'incentiu establert al RD 404/2010.

En Thomas Stiefvater, director de Fàbrica de l'empresa Knauf Gmbh Sucursal en España, va rebre el reconeixement per part d’en Jordi Vilarmau, de l'Àrea de Relacions Externes de la Mútua. L'esdeveniment es va celebrar a les oficines de Barcelona, a Sant Quirze del Vallès.

El Bonus és un sistema d'incentius en la reducció de les cotitzacions per Contingències Professionals, per aquelles empreses que han contribuït de manera efectiva a la disminució de la sinistralitat amb inversions quantificables en Prevenció de Riscos Laborals i amb la realització d'actuacions efectives en la Prevenció d'Accidents de Treball i Malalties Professionals.

Foto d'esquerra a dreta:


- Jordi Vilarmau, Relacions Externes de la Mútua Intercomarcal.
- Thomas Stiefvater, director de Fàbrica de l'empresa Knauf Gmbh Sucursal en España
- Silvia Pascuet, responsable de Recursos Humans de l'empresa Knauf Gmbh Sucursal en España
- David Fuses, responsable de Seguretat de l'empresa Knauf Gmbh Sucursal en España