×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El director de l’Àrea jurídica de Mútua Intercomarcal explica als alumnes d’ADE d’UManresa les funcions i les tasques de les mútues

El director de l’Àrea jurídica de Mútua Intercomarcal, Gonzalo Márquez, ha ofert una classe magistral als alumnes de l’assignatura Dret Laboral del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC.

Márquez ha exposat als estudiants les funcions que exerceixen les mútues com a col·laboradores de la Seguretat Social a partir d’un cas pràctic que ha servit per il·lustrar les responsabilitats i tasques de les mutualitats i la seva incidència en la gestió d’una empresa. Aquesta no és la primera vegada que professionals vinculats amb la Mútua Intercomarcal ofereixen una classe magistral a alumnat d’UManresa en el marc del conveni de col·laboració signat entre les dues institucions.

La FUB entitat col·laboradora de la Mútua, és una institució privada amb vocació de servei públic que té com a objectiu principal garantir una oferta d’estudis. Ubicada a Manresa (Bages), la FUB imparteix estudis d’Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Podologia, Gestió d’Empreses i Educació Infantil.

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, nascuda de la iniciativa ciutadana i territorial, dona continuïtat a una tradició de formació superior que es remunta a l’Edat Mitjana. De naturalesa pública i de gestió de patronat, desplega la seva activitat de servei públic en els àmbits de la docència, la recerca i la transferència del coneixement en els camps que li són propis.