×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Excellence Field Factory, S.L rep el Premi per l'Excel·lència en la Gestió Empresarial 2017

Mútua Intercomarcal premia Field Factory, S.L per organització laboral

Mútua Intercomarcal atorga el premi d'Excel·lència en la Gestió Empresarial de 2017 a Field Factory, S.L, per afavorir el benestar laboral mitjançant la gestió de l'estrès i els riscos psicosocials en el treball.

El guardó, emmarcat dins de la Campanya Seguretat i la Salut en el Treball desenvolupada per l'Agència Europea en 2014-2015, pretén destacar els efectes favorables de la gestió dels riscos psicosocials per als treballadors i les empreses.

Field Factory, S.L. ha aconseguit crear un entorn de Treball saludable en el qual els treballadors se senten valorats, i lluiten perquè l'ambient de Treball sigui positiu, millorant la productivitat de la mateixa organització.

Imatge protagonitzada d'esquerra a dreta per Alfonso Benjumea Alarcon, director general de Field Factory, S.L, Manolo Domínguez, Director sucursal de Mútua Intercomarcal, i Miquel Fulladosa, director territorial de Mútua Intercomarcal.