×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Nou e-Prevenga: PRL a l'oficina

Ja té a la seva disposició un nou lliurament d'e-Prevenga, sota el títol "PRL per al personal d'oficines"

En l'actualitat del nombre de persones que treballen a oficina s'ha incrementat considerablement. Les digitalització i el creixement constant de la comunicació fan que la feina en oficina sigui cada vegada més imprescindible.

En aquest lliurament d'e-Prevenga s'identifiquen els riscos associats a l'activitat per detectar-los i aprendre a prevenir-los. També es mostren una sèrie de recomanacions bàsiques per a la seguretat a l'oficina.

Mútua Intercomarcal, en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA), posa a la seva disposició i-Previngui, una sèrie de material divulgatiu en matèria de prevenció de riscos laborals.

e-Prevenga és una de les solucions funcionals incloses al Portal de Mútua Intercomarcal, a disposició de tot el seu col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors.

Accediu al document fent clic aquí.