×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Presentem la nova edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques a Barcelona

El pròxim 16 de maig de 2018, l’OPAM (Observatori de Prevenció Auditiva per als Musics) realitzarà una roda de premsa per presentar la V edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques, que tractarà sobre “com transformar la por escènica en oportunitats”. L’acte va dirigit a totes les persones que han de treballar de cara al públic i es celebrarà a Barcelona, concretament a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

La roda de premsa es durà a terme al Taller de Músics 24 (C. Cendra, 24. 08001, Barcelona) a les 12:00h i comptarà amb la participació de Lluís Sarró, cap de gabinet de Presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal; Lluís Cabrera, fundador president de la Fundació Privada Taller de Músics; i Natxo Tarrés, músic i cantant del grup musical Gossos.

La V Jornada de la Salut dels Músics està organitzada per la Mútua Intercomarcal juntament amb la Fundació Universitària del Bages – Umanresa, el Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya. Col·labora les Cases de la Música, l’OBC – L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Festival Castell de Peralada, l’Acadèmia Catalana de la Música, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art; i patrocina GAES.

Per a informació detallada de la Jornada, accediu a la web de l’acte: www.salutmusics.cat