×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Nou Bonus de prevenció per a les empreses

El Departament de Prevenció de PIMEC juntament amb la Mútua Intercomarcal varen presentar una jornada sobre el BONUS DE PREVENCIÓ el passat dimecres 2 de maig de 2018 a l’oficina de la Mutua Intercomarcal, amb l’objectiu d’informar a les empreses sobre el contingut bàsic del RD, el procediment a seguir per sol·licitar i també tramitar l’incentiu durant aquest exercici. També es va repassar l’experiència dels períodes de sol·licitud d’anys anterior.

Els participants que van intervenir varen ser el Sr. Ramon Roset Director de la Sucursal de Manresa; la Sra. Montse Gascón, responsable de Prevenció de Riscos Laborals de PIMEC, qui va presentar l’acte i va donar la benvinguda; Sr. Gonzalo Márquez, director de l’àrea jurídica, va mencionar les novetats jurídiques i l’anàlisi del Bonus; i Sr. Carlos Garcia-Bermejo, responsable de cotització, va donar a conèixer els aspectes pràctics del Bonus.

Actualment, i després d’haver modificat el RD 231/2017 del 10 de març, hi ha més facilitats per tal d’aconseguir el certificat “Bonus”, sempre i quan es respectin els requisits i les dimensions de les empreses que s’estableix a la normativa vigent.

El Bonus és un sistema d’incentius de reducció de les cotitzacions per contingències professionals, per a les empreses que hagin contribuït eficaçment a la distribució de la sinistralitat amb inversors quantificables en prevenció dels Riscos Laborals i amb la realització d’actuacions efectives en la Prevenció d’Accidents de Treball i malalties professionals.