×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Arriba la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques 2018

La V Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques dirigida per L’OPAM es celebra aquest dilluns 28 de maig de 2018 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Edifici l’Auditori,Sala d’Orquestra C/Padilla 155, 08016 Barcelona) de 8:45h a 14:30 hores. La temàtica de l’esdeveniment es “la por escènica” i pretén donar consells per a conèixer com treballar-la per tal de convertir-la en oportunitats professionals i personals.

L’acte, dirigit a professionals de la música i de les arts escèniques que treballen en un escenari i davant d’un públic, esta protagonitzat per quatre tallers:


El primer “Introducció a l’entrenament del ninja per combatre la por escènica” a càrrec de Jonathan Camps (professor de l’ESMUC) tractarà sobre els aspectes cognitius, emocionals i físics que intervenen en el procés de transformació de la por.
El segon taller, “Acústica de recintes a nivell d’usuari”, dirigit per Enric Guaus, (professor de l’ESMUC i membre del Grup de recerca del mateix) presentarà una sèrie de consells per a millorar l’acústica en l’espai domèstic.
El següent titulat “Gaudir i no patir com a músic” estarà protagonitzat per Betlem Gomila, qui s’encarregarà de fer-nos veure com els aspectes psicocorporals intervenen en la interpretació.
En el darrer taller “Música, silenci, cos i interioritat”, presentat per Natxo Tarrés i Santi Serratosa, es cercaran mirades a través de la percussió – corporal, la música i els silencis amb la intenció d’ajudar a cada professional a tenir més informació sobre ell mateix.

La Mútua Intercomarcal amb el suport de la Fundació Universitària del Bages – Umanresa, Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya organitza la V Jornada de la Salut dels Músics, i també compte amb la col·laboració de les Cases de la Música, l’OBC – L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Festival de Peralada, l’Acadèmia Catalana de la Música, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art. Enguany compte amb el patrocini de GAES.

Per a més informació consultar la web següent: www.salutmusics.cat