×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Quin paper juguen els autònoms, la Seguretat Social i les mútues?

Dins el programa "España Emprende", la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Múrcia va acollir una jornada titulada "Autònoms, Seguretat Social i mútues. Quin paper juga cada un?" presentada per Javier Tortosa Manzanares, responsable del Departament de Comerç Interior i Creació d'Empreses, al costat de la tècnica de Departament, Marisol Piñero.

Germán Montaña Pinilla, Director d'atenció al Mutualista de Mútua Intercomarcal, ha estat el responsable de dur a terme la ponència que estava dirigida principalment als treballadors autònoms. El missatge principal de la trobada era aclarir quin és el paper de la Seguretat Social i del sector de mútues laborals en la seva vida professional. Durant la trobada s'ha inclòs temes com l'acció protectora de l'INSS, què fer en cas de baixa mèdica, prestacions, cessament d'activitat, contractació de treballadors per part de l'autònom, entre d'altres.

La trobada ha estat un èxit de convocatòria, participatiu i dinàmic.