×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Frigoríficos Costa Brava, S.A. rep el premi per l'excel·lència en la gestió empresarial

Mútua Intercomarcal atorga el premi d'Excel·lència en la Gestió Empresarial de 2017 a Frigoríficos Costa Brava, S.A, per afavorir el benestar laboral mitjançant l'aplicació de protocols per a la readaptació dels llocs de treball amb l'objectiu de reduir la sinistralitat i l'absentisme laboral.

El guardó, emmarcat dins de la Campanya de Seguretat i Salut en el Treball desenvolupada per l'Agència Europea en 2014-2015, pretén destacar els efectes favorables de la reducció de sinistralitat a les empreses.

Frigoríficos Costa Brava, S.A, contribueix a la formació d'un entorn més segur, saludable i productiu a través de les millores en les condicions laborals i la seva gestió empresarial.

Imatge protagonitzada d'esquerra a dreta:
- Miquel Àngel Crespo, Director Territorial de Mútua Intercomarcal
- Elisabet Cañifueral Borràs, Consellera Delegada de Frigoríficos Costa Brava, S.A.
- Lluís Sarró, Cap de Gabinet de Presidència i Direcció General de Mútua Intercomarcal