×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Junta General Ordinària de Mutualistes 2018

Per acord de la Junta Directiva, i segons el que disposen els articles 25, 26 i 29 dels Estatuts de l'Entitat, es convoca la Junta General Ordinària de Mutualistes de Mútua Intercomarcal, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 39 a celebrar el pròxim dia 12 de juliol de 2018 a les divuit hores en primera convocatòria i a les divuit hores i trenta minuts en segona convocatòria, a la Sala Europa de l'Hotel SB Icària, situat a Barcelona, Av. d’Icària número 195, sota el següent:

ORDRE DEL DIA:


• Primer. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals corresponents a l’exercici del 2017, de l’avantprojecte de Pressupostos d’Ingressos i Despeses per a l’exercici de 2019, així com la resta de documentació que, legalment i juntament amb la indicada, ha de ser sotmesa a coneixement o aprovació de la Junta General.
• Segon. Examen i aprovació si escau, de la gestió desenvolupada per la Junta Directiva de l’Entitat.
• Tercer. Renovació i, si escau, nomenament de nous càrrecs de la Junta Directiva.
• Quart. Informació sobre l’actual exercici en els diferents àmbits de l’Entitat i perspectives, així com sobre les dotacions y aplicacions del patrimoni històric.
• Cinquè. Precs i preguntes.
• Sisè. Aprovació de l’Acta de la Junta i nomenament d’Interventors.

De conformitat amb la normativa vigent per assistir a la reunió serà necessari acreditar la condició d’empresa associada i estar al corrent de les seves obligacions socials.

La delegació de vot haurà de realitzar-se en la forma establerta a l'article 29 e), sense que cap assistent pugui ostentar la representació de més de deu associats.

La documentació relativa als diferents punts que integren l’Ordre del Dia de la reunió, així com, en el seu cas, les propostes dels Acords a prendre, serà posada a disposició dels empresaris associats al domicili social de la Mútua, amb vuit dies d’anticipació a la celebració de la Junta de conformitat amb allò establert als Estatuts de l'Entitat.

Barcelona, 6 de juny de 2018. El President, Alexandre Blasi Darner.