×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Servei d'Assistència a l'Estranger per a treballadors

Mútua Intercomarcal informa sobre el Servei d'Assistència a l'Estranger que ofereix al treballador. Aquest servei dóna cobertura als treballadors protegint-los fora del seu entorn espanyol habitual, ocupant-se de les gestions oportunes per al seguiment mèdic i els tràmits administratius en cas d'accident de treball i / o malaltia comuna.

Per poder gaudir de la cobertura assistencial de la Mútua a l'estranger, cal realitzar una sèrie de tràmits administratius que inclouen complementar una sèrie de formularis en funció de la destinació.

Hi ha diferents procediments segons el país, bé sigui de la Unió Europea, Suïssa, un País no Comunitari amb conveni bilateral o la Resta de Països.

Per accedir a les prestacions sanitàries en el territori de la Unió Europea, Espai Econòmic Europeu i Suïssa és necessari disposar de la Targeta Sanitària Europea, que es pot obtenir a través de l'INSS o a l'enllaç de la nostra pàgina web a la secció Assistència en l'Estranger

Què fer en cas d'accident laboral?

Si pateixes algun tipus d'accident laboral a l'estranger és important, que com accidentat, contactis immediatament amb Mútua Intercomarcal, mitjançant el número de telèfon Emergència Sanitària a l'estranger: (+34) 932 593 495. D'aquesta manera s’agilitarà la gestió i es procurarà de solucionar el dany causat.