×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Sedentarisme i activitat física

Ja té a la seva disposició un nou lliurament d’e-Prevenga, sota el títol " Sedentarisme"

La majoria de les societats més desenvolupades tendeixen cap al sedentarisme, amb la consegüent aparició de problemes de salut.

El sedentarisme està provocant un important augment en l'aparició de malalties cròniques, com: obesitat, diabetis, hipertensió arterial, malalties cardiovasculars o respiratòries. La inactivitat física també té un important efecte negatiu en malalties com l'osteoporosi i l'artrosi.

Mútua Intercomarcal, en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA), posa a la seva disposició i-Previngui, una sèrie de material divulgatiu en matèria de prevenció de riscos laborals.

e-Prevenga és una de les solucions funcionals incloses al Portal de Mútua Intercomarcal, a disposició de tot el seu col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors.

Accedeixi al document fent click aquí.