×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Nou Bonus de prevenció per a les empreses

TE CONNECTIVITY SPAIN S.L, rep el Bonus de Mútua Intercomarcal, en ser beneficiària de l'incentiu que estableix el RD 404/2010 per part del Ministeri d'ocupació i Seguretat Social.

A les oficines de l'empresa, Mª Mar Solera i Joan Roldan de TE CONNECTIVITY SPAIN S.L, reben el reconeixement de mans de Miquel Àngel Crespo, Director Territorial i Gemma Busquets, directora de la sucursal de Mollet, tots dos de la Mútua Intercomarcal.

El Bonus és un sistema d'incentius de reducció de les cotitzacions per contingències professionals, per a aquelles empreses que hagin contribuït eficaçment a la disminució de la sinistralitat amb inversors quantificables en prevenció de riscos laborals i amb la realització d'actuacions efectives en la prevenció d'accidents de treball i malalties professionals.

Foto d'esquerra a dreta:


- Miquel Àngel Crespo, Director Territorial de la Mútua Intercomarcal
- Mª Mar Solera, Directora de RR TE CONNECTIVITY SPAIN S.L
- Joan Roldan, Responsable de RRHH TE CONNECTIVITY SPAIN S.L
- Gemma Busquets, Directora de la sucursal de Mollet de la Mútua Intercomarcal