×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El recurs preventiu com a mitjà de coordinació d'activitats preventives

Ja té a la seva disposició un nou lliurament d’e-Prevenga, sota el títol "El recurs preventiu com a mitjà de coordinació d'activitats preventives"

El RD 171/2004 estableix com una necessitat la recerca d'un adequat equilibri entre la seguretat i salut dels treballadors i la flexibilitat en l'aplicació del contingut d'aquesta norma per tal de reduir la sinistralitat laboral. Amb aquesta clara intenció, els objectius fixats en el R.D. 171/2004 s'orienten a garantir l'aplicació coherent dels principis de l'acció preventiva, l'aplicació correcta dels mètodes de treball, el control de les interaccions de les diferents activitats i l'adequació entre els riscos i les mesures aplicades.

Mútua Intercomarcal, en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA), posa a la seva disposició e-Prevenga, una sèrie de material divulgatiu en matèria de prevenció de riscos laborals.

e-Prevenga és una de les solucions funcionals incloses al Portal de Mútua Intercomarcal, a disposició de tot el seu col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors.

Accedeixi al document fent click aquí.