×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

JORNADA “AUTÓNOMO, SEGURIDAD SOCIAL Y MÚTUA ¿Qué papel juega cada uno?“

Avui dijous 25 d'octubre de 2018 a les 17:30 hores, el Sr. D.Germán Montaña Pinilla, Director d'Atenció al Mutualista de la Mútua Intercomarcal i en representació de la mateixa, assistirà com a ponent a la jornada “Autónomo, Seguridad Social y Mutua ¿Qué papel juega cada uno?”, organitzada pel Colegio Oficial de Graduados Sociales de Madrid.

La jornada tindrà lloc a la seu del Colegio Oficial de Graduados Sociales de Madrid, al carrer Arriaza, 4 de Madrid i tindrà una durada de 90 minuts. S'hi tractaran els següents temes: Per a què serveix una mútua com a autònom/emprenedor?, prestacions cobertes per mútua, cessament d'autònoms (TAST), i finalment, novetats legislatives.

Per acudir a la celebració es prega inscripció prèvia, trucant per telèfon (91 523 08 88), o bé, enviant un correu electrònic a: formacion@graduadosocialmadrid.org. L'assistència és totalment gratuïta.

Aquest any, “Autónomo, Seguridad Social y Mutua ¿Qué papel juega cada uno?”, Compta amb la col·laboració de la Mútua Intercomarcal, juntament amb CNP Partners.