×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Premis Llum: Convocatòria oberta

La Confederació Empresarial Valenciana convoca la XI edició dels Premis Llum, en reconeixement a la gestió preventiva que les empreses realitzen mitjançant la implantació de sistemes i mesures de seguretat i salut en el treball.

Els Premis Llum pretenen reconèixer l'esforç i compromís del col·lectiu empresarial amb la prevenció dels riscos laborals com a fórmula idònia de salvaguardar la seguretat i la salut dels seus treballadors i consolidar la competitivitat de les empreses.

El Premi estableix dues categories de participació, Trajectòria Empresa Segura, per a empreses de 50 o més treballadors; i Trajectòria Empresa Segura – PIME, per a empreses de menys de 50 treballadors. En tots dos casos es busquen empreses que hagin implantat sistemes de prevenció o mesures preventives que compleixin els següents requisits:

1) Que aportin bones pràctiques preventives noves i eficaces en la millora de les condicions de seguretat i salut en el treball.


2) Que aquestes bones pràctiques siguin transferibles, de manera que puguin ser implantades per altres empreses.
3) Que les bones pràctiques suposin la integració efectiva i estable de la prevenció en l'organització i funcionament de l'empresa.

Les empreses que desitgin participar hauran de lliurar una memòria justificativa de les actuacions preventives, així com la corresponent sol·licitud. El termini per a la presentació de les candidatures finalitza el pròxim 15 de febrer de 2019. Les propostes aniran dirigides a:

Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, CEV


Dept. Relacions Laborals XI Edició Premis Llum Pl. Conde de Carlet, nº 3 46003 VALÈNCIA
Tel. 963 819 462
E-mail: premisllum@cev.es
Horari: dll a dj 8 h-18 h i dv de 8 h-14 h

Tota la informació sobre la convocatòria i les bases reguladores està disponible al següent enllaç