×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal participa al Congrés SETLA 2018

El passat 22 i 23 de novembre, l'equip de Mútua Intercomarcal va assistir al Congrés Nacional de Traumatologia Laboral, organitzat per SETLA (Societat Espanyola de Traumatologia Laboral) a Barcelona.

Violeida Sánchez, Doctora de la Sucursal de Manresa, va dirigir la ponència “Proposada d'un protocol d'abordatge fisioterapèutic preoperatori en pacients de baixa per incapacitat temporal per malaltia comuna”. Aquesta comunicació va ser treballada prèviament per l'equip de recerca, format per metges, infermeres i fisioterapeutes de la mateixa sucursal.

El Congrés té com a objectiu reunir a tots els especialistes del sector de la Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, interessats en la recerca, la docència i l'assistència traumatològica laboral.