×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal en el Viver de Vicálvaro

El passat dia 28 de novembre de 2018 es va celebrar la Jornada Emprenedor en el Viver d'empreses de Vicálvaro (Madrid) i Mútua Intercomarcal va ser-hi present.

La xerrada va ser dirigida per Germán Montaña Pinilla, Director d'Atenció Mutualista, i en ella es va explicar als emprenedors assistents tot el que han de saber com a treballador i des del moment de la seva afiliació en la Seguretat Social, així com les seves prestacions en cas d'accident i malalties comunes. En definitiva, es pretenia donar a conèixer els drets i deures del treballador autònom.

En general, l'acte va comptar amb una molt bona participació dels assistents, i va sorprendre l'interès i motivació d'aquests.