×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal s'adhereix per vuitè any a la donació del Banc dels Aliments

La Mútua Intercomarcal lliura les estrenes de Nadal, valorades en 1,8 tones d’aliments en total, a la Fundació Convent Santa Clara. Aquesta donació és impulsada per membres de la Junta Directiva, de la Comissió de Control i Seguiment, i també dels treballadors que voluntàriament han decidit adherir-se al recapte.

L’acte celebrat, el 17 de desembre, fou representat per Pere Ribera, Vicepresident 2n de la Mútua; Lluís Sarró, Cap de gabinet de Presidència i direcció general, i Sor Lucía Caram, Coordinadora del Comitè Fundació Convent Santa Clara, en representació del Banc d’Aliments.

Enguany i per vuitè any, s’ha aconseguit destinar 674 kilograms de sucre, 270 envasos de gel de bany i 765 litres d’oli.

Un dels valors fonamentals de Mútua Intercomarcal és la solidaritat. És per això, que formar part d’aquesta activitat representa un orgull per a tot l’equip mutualista.

Mútua Intercomarcal, col·laboradora amb la Seguridad Social nº 039, és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis associats a la gestió de la Seguretat Social. Els valors que la defineixen són l’ètica professional y el compromís amb les persones. Treballen per fomentar la promoció social de la salut y els estils de vida saludables.

La Fundació del Convent Santa Clara és una fundació sense ànim de lucre que té entre altres objectes: la prevenció, detecció i atenció a la població en situació d’exclusió social i en risc; la sensibilització dels problemes de la població; la promoció de la mútua integració en el teixit social dels diferents col·lectius, i la gestió i promoció de projectes de solidaritat i desenvolupament del tercer i quart món.