×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal participa en el XII Congrés d'Actualitat Laboral i en la IX Trobada amb la Justícia en l'Ordre Social

El passat 11 i 12 de desembre l'Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid va organitzar en la seva seu el XII Congrés d'Actualitat Laboral, que va ser inaugurat per la Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Madrid, Excma. Sra. Dª María Antonia Cruz Izquierdo, sent la Presidenta d'Honor del Congrés l'Excma. Sra. Dª Ana María Pastor Julián Presidenta del Congrés dels Diputats.

El congrés es va clausurar en el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el 13 de desembre, en la IX Trobada amb la Justícia en l'Ordre Social.

El Sr. Eusebi González Traus, Director de Prevenció Genèrica, va representar a Mútua Intercomarcal i va participar com a ponent en una taula de debat sobre l'assetjament laboral, titulada “Jutjar amb perspectiva de gènere: prevenció de l'assetjament en l'entorn laboral. Implantació de protocols. Tramitació i gestió dels protocols d'assetjament en el Col·legi”.

La taula comptava amb tres ponents més: Il·lma. Sra. Gloria del Pilar Rodríguez Barroso, magistrada Jutge del Jutjat social núm. 8 de Madrid; Sra. María dels Àngels García Pérez, Presidenta de AGAXEN; i Sr. Enrique Cano Cuenca, Sotssecretari de l'Excm. Del Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid.

El programa del congrés va ser de gran interès tant en matèria jurídica soci laboral com de Recursos Humans. Es van abordar qüestions referents a noves tecnologies, protecció de dades, plataformes digitals de serveis i criteris de la Inspecció de Treball 2019, entre altres temes.