×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Seguretat en l'aplicació de fitosanitaris

Anunciem l'accés al nou lliurament de e-Prevenga titulada "Seguretat en l'aplicació de fitosanitaris".

Els productes fitosanitaris constitueixen un element important dins de les empreses agrícoles, ja que combaten les plagues. Per això, cal conèixer el correcte funcionament, ja que el seu ús comporta efectes perjudicials, tant per a les persones com per al medi ambient.

Mútua Intercomarcal, en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA), posa a la teva disposició e-Prevenga, una sèrie de material divulgatiu en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

e-Prevenga és una de les solucions funcionals incloses al Portal de Mútua Intercomarcal, a la disposició de tot el seu col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors.

Per a conèixer detalladament aquest material, accedeixi fent clic aquí