×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Tàrrega: Bonus 2019

El passat 22 de març a Tàrrega, Mútua Intercomarcal va organitzar una jornada informativa sobre la Bonus 2019, incentiu amb el qual el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social reconeix el treball de les empreses en la cura de la salut laboral dels seus treballadors i en la millora de prevenció laboral.

La Jornada va estar presidida per Rosa Maria Castellà, directora de la Sucursal de Mútua Intercomarcal de Tàrrega, que va destacar que "des de la Mútua creiem que incentius com la Bonus promouen que les empreses adquireixin i mantinguin bons hàbits en la prevenció laboral. Les empreses que avui premiem són un referent d'això. La nostra intenció és que cada any puguem reconèixer a més entitats, i demostrar que aquesta consciència cada vegada està més present en la societat".

Posteriorment, Eusebi González, director de Prevenció Genèrica de Mútua Intercomarcal, va ser l'encarregat d'analitzar les novetats d'aquest incentiu d'acord amb el que s'estableix a la normativa. Les empreses que reuneixin els requisits exigits, podrán presentar la sol·licitud de l'incentiu en la mútua o entitat gestora que assumeixi la protecció de les seves contingències a la societat.

En finalitzar la sessió, Mútua Intercomarcal, va lliurar diferents diplomes acreditatius en relació a: Incentiu Bonus 2016, Certificat de Cero Accidents 2017 i el Certificat de Gestió de l'Absentisme 2017.