×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Lleida: Bonus 2019

El passat dia 18 de març, Mútua Intercomarcal i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Lleida van realitzar una sessió informativa sobre el Bonus 2019 en la seu del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya (Lleida).

La jornada titulada "Sistema de reducció de les cotitzacions per contingències professionals en les empreses que hagin reduït de manera considerable la sinistralitat laboral segons RD 231/2017" té per objecte informar els incentius econòmics a les empreses que acreditin uns baixos nivells de sinistralitat laboral en el seu sector d'activitat.

Posteriorment, Eusebi González Traus, Director de Prevenció Genèrica de Mútua Intercomarcal, va ser l'encarregat d'analitzar les novetats d'aquest incentiu d'acord amb el que s'estableix en la normativa. Les empreses que cotitzin a la seguretat Social per Contingències Professionals i que reuneixin els requisits exigits, podran presentar la sol·licitud de l'incentiu en la mútua o entitat gestora que assumeixi la protecció de les seves contingències professionals.

La jornada va estar presidida per la directora de la mútua a Lleida, Araceli Botella i pel President Delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius a Lleida, Sr. Venanci Blanch.

En finalitzar la sessió, Mútua Intercomarcal, ha lliurat diferents diplomes en relació a: Certificat de Zero Accidents 2017, Bonua 2016 i Certificat de Gestió de l'Absentisme 2017.