×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Consells per a la Setmana Santa a la carretera

Mútua Intercomarcal recull un conjunt de recomanacions per a dur a terme una bona conducció a la carretera i gaudir d'unes bones vacances de Setmana Santa:

- Mantenir una bona hidratació durant tot el trajecte. La hidratació és fonamental per a evitar l'aparició de la fatiga.

- Regular el temps de conducció abans d'iniciar la marxa. És important no superar les 2 hores seguides.

- Realitzar parades durant el recorregut en quant aparegui la fatiga.

- Planifica la ruta abans d'iniciar la marxa. És important deixar un marge de temps, per a evitar l'ansietat en cas de retards o circumstàncies adverses. Per a això, és bo no establir hores d'arribada molt concretes ni tampoc limitar-se a elles.

- Davant la circulació sobre gel o neu, condueix el vehicle amb marxes llargues, reduint la velocitat i actuant sobre el volant i els pedals amb suavitat.

- En cas de prendre medicació, és important informar-se dels seus efectes relacionats amb la conducció, acudint al metge o llegint el prospecte del medicament.

- Davant menjars copiosos, símptomes de somnolència i pèrdua d'atenció, no iniciïs la marxa fins que aquests símptomes desapareguin.

- Fumar mentre condueixes pot provocar somnolència i irritació als ulls. Això fa que es dificultin les condicions adequades per a conduir.

- Utilitzar un calçat còmode per evitar problemas amb els pedals.

- Sentir-te segur i còmode és important per a una conducció adequada. Per això, adapta el seient, el volant i el retrovisor a la teva mesura abans d'iniciar la marxa.

Recorda que realitzar una bona conducció a la carretera et farà sentir més tranquil i relaxat, i podràs gaudir més de la ruta.