×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Jornada sobre el sistema especial agrari a Lleida

El passat 3 d'abril, Mútua Intercomarcal amb col·laboració del Col·legi Graduats Socials de Lleida, de la Tresoreria General de la Seguretat Social i de l'Esofitec, va dur a terme una jornada sobre el Sistema Especial Agrari en el Saló d'Actes del Rectorat de la Universitat de Lleida.

La sessió va comptar amb ponències dels representants de les tres entitats. Es va analitzar la protecció dels treballadors agraris, l'afiliació i la cotització a la Seguretat Social; i també els períodes d'activitat i inactivitat, així com els aspectes a tenir en compte per a les cotitzacions durant les situacions d'incapacitat temporal.

Des de Tresoreria de la Seguretat Social es va abordar la problemàtica que genera la incorrecta comunicació de les dades en el Sistema Especial per a treballadors agraris per compte d'altri i, també les consultes més freqüents que solen produir-se.

La jornada va comptar amb una gran asistència amb més de 120 professionals.