×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Madrid: Bonus 2019

El passat 3 d'abril, Mútua Intercomarcal juntament amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid, van organitzar una jornada informativa sobre el Bonus 2019.

La jornada va estar presidida pel gerent del Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid, Gregorio Zurdo Sanchibrian, i per Miguel Ángel Crespo Cardosa, director Territorial de Mútua Intercomarcal. Carlos Garcia-Bermejo, responsable de Cotització de Mútua Intercomarcal, va ser qui es va encarregar d'analitzar les novetats d'aquest incentiu durant la sessió, i va informar que les empreses que reuneixin els requisits exigits, podran presentar la sol·licitud de l'incentiu en la mútua o entitat gestora que assumeixi la protecció de les seves contingències professionals.

En finalitzar, Mútua Intercomarcal va lliurar diferents diplomes relacionats amb l'incentiu: el Bonus 2016, el Certificat de Zero Accidents 2017 i el Certificat de Gestió de l'Absentisme 2017.