×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

A Barcelona: Bonus 2019

El passat 12 d'abril a Barcelona, Mútua Intercomarcal va organitzar una jornada informativa sobre el Bonus 2019 on es va parlar sobre les novetats vigents i també es va donar reconeixement a diferents empreses.

La sessió va estar presidida per Antón Maria Miró, director de la Sucursal de Barcelona Mútua Intercomarcal de Barcelona. Carlos García-Bermejo, responsable de Cotització, i Gonzalo Márquez, director de l'Àrea Jurídica de Mútua Intercomarcal, van ser els encarregats d'analitzar les novetats d'aquesta prestació.

La jornada es va finalitzar amb el lliurament dels diplomes acreditatius en relació amb el Certificat Bonus 2016, el Certificat de Zero Accidents 2017 i el Certificat de Gestió de l'Absentisme 2017. També, es va donar un diploma acreditatiu com a reconeixement de les empreses que fa més de 50 anys que estan associades a Mútua Intercomarcal.

El Bonus és un sistema d'incentius de reducció de les cotitzacions per Contingències Professionals per a les empreses que hagin contribuït eficaçment a la disminució de la sinistralitat, corresponent a l'exercici anterior.