×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Junta General Ordinària de Mutualistes 2019

Per acord de la Junta Directiva de l'Entitat amb data 14 de maig de 2019 i segons el que es disposa en els articles 25, 26 i 29 dels Estatuts de Mútua Intercomarcal, s'ha procedit a convocar la Junta General Ordinària de Mutualistes a la Sala Europa de l'Hotel SB Icària, situada a l’Av. Icària, núm. 195, de Barcelona, el dia 11 de juliol de 2019 a les divuit hores en primera convocatòria i a les divuit hores i trenta minuts en segona convocatòria, amb el següent Ordre del Dia:

1. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals corresponents a l’exercici de 2018, de l’avantprojecte de Pressupostos d’Ingressos i Despeses per a l’exercici de 2020, així com la resta de documentació que, legalment i juntament amb la indicada, ha de ser sotmesa a coneixement o aprovació de la Junta General.

2. Examen i aprovació, si escau, de la gestió desenvolupada per la Junta Directiva de l’Entitat.

3. Renovació i, si escau, designació de nous càrrecs de la Junta Directiva.

4. Informació sobre el corrent exercici en els diferents àmbits de l’Entitat i perspectives, així com sobre les dotacions i aplicacions del patrimoni històric.

5. Precs i preguntes.

6. Aprovació de l’Acta de la Junta i nomenament d’Interventors.

Assistència i confirmació:

De conformitat amb la normativa vigent, per a assistir a la reunió serà necessari acreditar la condició d'empresa associada i estar al corrent de les seves obligacions socials.

Preguem confirmi la seva assistència per correu electrònic (rlopez@mutua-intercomarcal.com) o per telèfon 93 486 74 00 - ext. 1021 (Persona de contacte: Ruth López).

Delegació de vot:

En cas de no poder assistir a la Junta General, pot exercir el seu dret a vot presentant aquest document de Delegació de vot en una de les empreses assistents.

Pot presentar la seva delegació de vot en paper, a la sucursal de la Mútua més pròxima, o bé en format PDF al correu electrònic rlopez@mutua-intercomarcal.com. En tots dos casos la delegació ha d'estar segellada, timbrada i signada.

No seran vàlides les delegacions de vot que no estiguin degudament emplenades.