×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal s'adhereix a la campanya “Ningún niño sin bigote”

Mútua Intercomarcal s'ha adherit a la campanya “Cap nen sense bigoti” a favor dels bancs d'aliments (FESBAL).

La campanya està impulsada per Sor Lucía Caram de la Fundació Convent Santa Clara i per la Fundació Obra Social “La Caixa” i té com a objectiu minimitzar la problemàtica derivada de la falta d'aliment bàsic durant la infància, recaptant llet per a famílies en risc d'exclusió social.

L'equip humà de Mútua ha recaptat durant el mes de juny un total de 442 litres de llet. Els treballadors també han participat activament de la campanya pujant fotos a les xarxes socials utilitzant els hashtags #NingunNiñoSinBigote i #NoSinMiBigote_MutuaIntercomarcal.

Actualment, els Bancs d'Aliments associats a FESBAL atenen 1,2 milions de persones en tota Espanya —de les quals 242.675 són menors de 0 i 15 anys— que tenen dificultats per a accedir regularment al consum de productes bàsics per a una dieta equilibrada. La llet és un dels aliments més sol·licitats per les entitats socials, així i tot, no es pot cobrir la demanda de 13 milions de litres que serien necessaris per a garantir el consum mínim per setmana.

Un dels valors fonamentals de Mútua Intercomarcal és la solidaritat, per això formar part d'aquesta activitat representa un orgull per tot l'equip mutualista. Els valors que defineixen l'Entitat són l'ètica professional i el compromís amb les persones, treballant per a fomentar la promoció social de la salut i els estils de vida saludables.