×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal participa en el XIII Congrés d'Actualitat Laboral de l'Excel·lentíssim Col·legi de Graduats Socials de Madrid

Mútua Intercomarcal va participar en el XIII Congrés d'Actualitat Laboral organitzat per l'Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de Madrid. Els dies 10 i 11 de desembre l'acte va tenir lloc a l'auditori Banc Sabadell, i el 13 de desembre en la Sala d'actes del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM).

Aquesta edició ha comptat amb 14 ponències i taules de debat, representades per 22 ponents i intervinents, amb l'objectiu d'escoltar les veus més autoritzades i buscant la màxima pluralitat segons els temes proposats.

Fernando Ayala, director de l'àrea de Prestacions Econòmiques de Mútua Intercomarcal, va participar en la segona jornada del congrés com a integrant de la taula de debat “Autònoms: Prestacions i Jubilació”. Al llarg de la seva exposició, va destacar el paper de les mútues en la gestió de les prestacions dels treballadors autònoms, recalcant que quan es produeix un accident de treball el règim d'autònoms és diferent al règim general. Segons paraules d'Ayala "per als autònoms ha d'existir una connexió directa amb el treball perquè es reconegui aquesta situació"

La jornada va comptar amb una alta assistència i participació.