×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal s'adhereix a la campanya Invulnerables

Mútua Intercomarcal s'ha adherit a la campanya Invulnerables. Aquesta iniciativa està impulsada per Sor Lucía Caram i és una aliança formada pel Departament de Benestar Social i Família, la Fundació Barça i l'obra Social "la Caixa".

L'objectiu d'aquest projecte és lluitar contra la pobresa de la nostra societat, sobretot en el col·lectiu infantil. Els treballadors de la Mútua s'han bolcat amb la iniciativa i han contribuït aportant bosses i bosses plenes de records en forma de joguines, que ara tindran una nova vida i provocaran el somriure dels més petits.

Un dels valors fonamentals de Mútua Intercomarcal és la solidaritat, per això formar part d'aquesta activitat representa un orgull per a tot l'equip mutualista. Els valors que defineixen l'Entitat són l'ètica professional i el compromís amb les persones, treballant per a fomentar la promoció de la salut i els estils de vida saludables.