×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal participa en la Jornada 'Línies d'actuació de la Inspecció de Treball en 2020'

L'Excel·lentíssim Col·legi de Graduats Socials de la Regió de Múrcia en col·laboració amb Mútua Intercomarcal van celebrar dimarts passat 11 de febrer de 2020 una jornada sobre "Línies d'actuació de la Inspecció de Treball en 2020" a càrrec de Sr. Diego Martínez Rafecas, Director Territorial i Cap de la Inspecció de Treball i Seguretat Social de la Regió de Múrcia, on va explicar en què consistia el Pla de Xoc II fase, i les campanyes d'actuació previstes per a aquest 2020 amb especial referència al frau en la contractació temporal i en la contractació a temps parcial, el registre del control horari, els plans d'igualtat, la bretxa salarial i la discriminació salarial per raó de sexe.

En finalitzar la seva intervenció, es va obrir un període de precs i preguntes amb una participació molt activa per part dels assistents. La jornada tenia com a objectiu mantenir informats als col·legiats, així com resoldre els possibles dubtes sorgits en aquest àmbit.

La jornada va comptar amb la participació de més de 270 col·legiats.