×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Introducció a la gestió preventiva del teletreball

L'objecte del present article és analitzar les qüestions més rellevants del teletreball en matèria de seguretat i salut laboral, a més de determinar com han de gestionar-se les diferents obligacions en la prestació de serveis.

Quan parlem de teletreball, ens ve al capdavant la realització del treball des del domicili, no obstant això, no necessàriament ha de ser així, perquè l'activitat laboral pot entendre's sempre que sigui executada des de diferents entorns aliens als centres de treball de l'empresa.

En l'àmbit europeu, tenim la definició de teletreball inclosa en l'apartat segon de l'Acord marc Europeu sobre Teletreball de 2002, que ho defineix com "una forma d'organització i/o realització del treball, utilitzant les tecnologies de la informació en el marc d'un contracte o d'una relació de treball, en la qual un treball que podria ser realitzat igualment en els locals de l'empresa s'efectua fora d'aquests locals de manera regular".