×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Dol per les víctimes del COVID-19

El COVID-19, també conegut com la malaltia per coronavirus, va ser descobert al desembre de 2019 a la ciutat xinesa de Wuhan. De forma immediata, va començar a propagar-se a gran velocitat per tots els països, creant així, una pandèmia a escala mundial sense precedents. A mitjan març es va decretar oficialment l'estat de confinament com a única mesura per frenar la pandèmia i no col·lapsar el sistema sanitari.

Després de més de dos mesos hem aconseguit reduir de forma considerable el nombre diari de contagis i de víctimes mortals, però aquest virus ha deixat al seu pas un gran nombre de persones que han perdut la vida. Per això, l'Estat ha decretat deu dies de dol oficial i des Mútua Intercomarcal volem sumar-nos a aquesta iniciativa en homenatge a totes les víctimes del coronavirus.