×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Secció de videos de prevenció

Portem gairebé sis mesos convivint amb la pandèmia que ha trastocat les nostres vides. Durant tot aquest temps, hem adaptat el nostre entorn social, laboral i personal a aquesta nova situació cada vegada més normalitzada per tots.

Des de Mútua Intercomarcal abordem la situació des del principi doblegant esforços per a gestionar les prestacions amb la major eficàcia i mantenir informats als nostres mutualistes en tot moment.

Enllaç directe

Vam crear un espai, dins del nostre web, dedicat únicament a recopilar tota la informació referent al coronavirus. En aquest apartat, podem trobar la secció de vídeos de prevenció on els nostres experts ens parlen d'aspectes clau per combatre la pandèmia des dels diferent hàbits.

Després de més de dos mesos hem aconseguit reduir de forma considerable el nombre diari de contagis i de víctimes mortals, però aquest virus ha deixat al seu pas un gran nombre de persones que han perdut la vida. Per això, l'Estat ha decretat deu dies de dol oficial i des Mútua Intercomarcal volem sumar-nos a aquesta iniciativa en homenatge a totes les víctimes del coronavirus.