×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Junta General Ordinària de Mutualistes 2020

En aquest any tan excepcional que estem vivint, és important continuar endavant i adaptar-nos el millor possible a la situació. Seguint amb aquesta línia, per acord de la Junta Directiva de l'Entitat i segons el que es disposa en els articles 25, 26 i 29 dels Estatuts de Mútua Intercomarcal, s'ha procedit a convocar la Junta General Ordinària de Mutualistes 2020.

A Mútua Intercomarcal volem escurçar distàncies amb els nostres mutualistes, donat que junts fem un equip més fort, per això l’esdeveniment se celebrarà remotament mitjançant streaming el pròxim 30 de setembre a les 18:00 h en primera convocatòria i a les 18:30 h en segona convocatòria a l'Hotel SB Icària de Barcelona. Per nosaltres la prevenció és fonamental i un del nostres compromisos prioritaris, per tant, es respectaran totes les indicacions preventives i d'aforament requerides pel Departament de Salut.

L’ordre del dia serà el següent:

1. Examen i aprovació, en el seu cas, dels comptes anuals corresponents a l’exercici de 2019, de l’avantprojecte de Pressupostos d’Ingressos i Despeses per a l’exercici de 2021, així com l’altra documentació que, legalment i juntament amb la indicada, ha de ser sotmesa a coneixement o aprovació de la Junta General.
2. Examen i aprovació, si escau, de la gestió desenvolupada per la Junta Directiva de l’Entitat.
3. Renovació i, si escau, designació de nous càrrecs de la Junta Directiva.
4. Informació sobre el corrent exercici en els diferents àmbits de l’Entitat i perspectives, així com sobre les dotacions i aplicacions del patrimoni històric.
5. Precs i preguntes.
6. Aprovació de l’acta de la Junta i nomenament d’interventors.