×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Cansat de gestionar els tràmits? La solució: Mútua Online

Avui volem parlar-vos de Mútua Online, el portal en línia de Mútua Intercomarcal on pots gestionar prestacions i sol·licitar nous tràmits de suport als autònoms. L'objectiu de desenvolupar aquesta plataforma és que els nostres mutualistes puguin estalviar temps i guanyar comoditat a l'hora de realitzar qualsevol tipus de tràmit, evitant desplaçaments a la sucursal més pròxima.

Ara en un sol clic podràs accedir als teus expedients, veure les visites programades, comprovar els tràmits i gestionar-los. També podràs sol·licitar el teu certificat de l'IRPF quan arribi el moment.

Aquests són alguns dels avantatges que ofereix l'eina:

  • Està disponible les 24 hores, els 365 dies de l'any.
  • Pots tenir el control i la seguretat dels tràmits, així com de la documentació.
  • Ofereix major agilitat i rapidesa de resposta, perquè els tràmits es resolen en menor temps.
  • Major cura del medi ambient en reduir el consum de recursos energètics i de paper.
  • Exactitud en la informació, ja que únicament es registren les dades i detalls necessaris per a executar el tràmit.

Finalment, recordar-te que també trobaràs consells i informació sobre prevenció de riscos laborals de diferents sectors. Fes clic aquí i registra't! Són tot avantatges!