×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

“El nostre planeta, la nostra salut” com a lema en el Dia Mundial de la Salut

El dia 7 d'abril de cada any se celebra el Dia Mundial de la Salut des que l'OMS el decretés així en el 1950. Després d'uns anys marcats per la pandèmia i l'impacte de la COVID-19, la societat està començant a recuperar-se i avançar cap a un món lliure de pandèmia.

És per això que l'OMS ha decretat el lema “El nostre planeta, la nostra salut”, posant a la salut i a les accions de les mateixes persones com a epicentre per aconseguir el benestar de tot el planeta. Amb aquest lema, no sols parlem de malalties, sinó que també, ens centrem en la salut del planeta. La contaminació de l'aire, de l'aigua i altres accions de les persones que danyen la salut de la Terra.

En Mutua Intercomarcal tenim com a objectiu col·laborar per obtenir una bona salut i contribuir al fet que les persones puguin gaudir de la vida i del nostre planeta. És per aquest motiu que hem detectat uns símptomes que t'alegrarà conèixer, ja que, t'indicaran que gaudeixes d'una bona salut.

  • Poder pujar dos trams d'escales sense sufocar-te, encara que pugui semblar un propòsit petit, és un dels detalls que et permeten detectar si tens bona salut i et trobes en plena forma.
  • Aixecar-te del sofà i que no et faci mal l'esquena està molt lligat a com et sentis i quina postura ocupes. D'aquesta manera, pots evitar molèsties i dolors musculars en el coll i l'esquena.
  • Començar el matí de bon humor, no sols descansar i dormir prou pot ajudar a tenir una bona salut. També, ajuda a afrontar el dia d'una manera molt més positiva, per la qual cosa, mentalment, també estaràs més actiu.
  • Tenir forces per a fer el que t'agrada, parlem de la motivació i la proactivitat en dur a terme activitats que sentin bé i t'ajuden a alliberar-te de l'estrès.


 Detecta en el teu dia a dia si pateixes algun d'aquests indicadors per veure si gaudeixes de bona salut, i si encara se't resisteix algun d'ells sempre seràs a temps d'acudir a un especialista i focalitzar-te en tu mateix.

Perquè la salut és cosa de tots, “el nostre planeta, la nostra salut”.