×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Lluís Gené, nou director gerent de Mutua Intercomarcal

La Junta Directiva de Mútua Intercomarcal va proposar el passat 5 de maig a Lluís Gené Torrandell com a nou director general. Aquest anunci està a expenses de la confirmació per part de la Direcció General d'Ordenació de la Seguretat Social.

Lluís Gené forma part de l'entitat des de l'any 1995, on va començar la seva trajectòria com a inspector mèdic i posteriorment va assumir el càrrec de director d'Assistència Sanitària. Des de l'any 2019 exerceix la figura de director general adjunt.

Aquesta nova etapa com a director general suposa un gran repte, que assumeix amb il·lusió i amb la intenció de continuar construint una entitat dinàmica, elàstica i moderna, capaç d'afrontar nous reptes i un futur amb garanties.