×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El salari emocional, què és i per què és tan important?

Els salts generacionals sempre porten canvis significatius en la manera de viure i entendre la societat, i això no podia ser diferent en l'àmbit laboral. És rellevant que l'empresa entengui quins són aquests canvis i poder adaptar-los a la seva manera de treballar.

Les noves generacions busquen una feina que els hi permeti portar l'estil de vida que prefereixin, treballar per a viure i no viure per a treballar. Si el que cerques és captar i retenir talent has d'aprendre què és el salari emocional i per què s'ha convertit en un dels aspectes més importants en la cerca d'ocupació.

Parlem de salari emocional quan ens referim a tots aquells beneficis no monetaris que ens ofereix una empresa. Per exemple:

  • Apostar pel desenvolupament dels seus treballadors
  • Un bon clima i ambient psicosocial
  • Jornades laborals intensives
  • Teletreball
  • Flexibilitat

Des de Mutua Intercomarcal hem analitzat i ens hem enfocat en com els nostres treballadors volen treballar i com es senten més còmodes per poder arribar a un benestar laboral òptim i favorable per tothom.

Donem molta importància a la conciliació personal amb la vida laboral, tal i com hem mencionat abans, és un tema que concerneix molt de prop a la societat, i és per això, que, seguim treballant i implementant mesures en relació a aquest aspecte.

També volem retenir talent, ens interessa que el nostre equip continuï creixent i desenvolupant les seves habilitat, és per això que invertim en el seu creixement professional.

Perquè més enllà d'una bona remuneració també és valuós conèixer quines oportunitats i condicions ofereix una empresa. Els joves busquen el lloc idoni que comparteixi els valors que un té com a persona i conèixer com estan implementats, perquè la transparència és un aspecte que cada dia es valora més. Encara que, sobretot, una de les coses que més interessen és el fet de poder conciliar la vida laboral amb la personal sense canibalitzar una amb l'altra.

Entre les últimes tendències de la proposta de valor que s'ofereixen es troba la jornada laboral de 4 dies, encara que això suposi una reducció del sou, i la veritat és que aquelles empreses que tenen en compte al seu equip i els inclouen en la presa de decisions que els afecta de manera directa tenen alts nivells de retenció entre els seus treballadors.

Tot això ens ajuda a crear un clima laboral molt beneficiós i un ambient psicosocial positiu en el que tot l’equip es sent més còmode i integrat. Així és com ens agrada treballar, tenint cura de tots els nostres treballadors i persones relacionades amb Mutua Intercomarcal.

Comença a implementar aquests canvis i adapta la teva proposta de valor a les noves generacions per a evitar la fugida de talent. Suma't al canvi i descobreix noves maneres de treballar!