×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La temperatura i l'aire condicionat en l'oficina, el nou debat de l'estiu

Arriba l'estiu, la calor i en l'oficina ja es parla de les vacances i els plans de tots, però hi ha algun debat típic d'aquestes dates. Arriba el temut, “quina calor!” o “quin fred!”, perquè posar d'acord a una oficina sencera amb una temperatura perfecta per a tots no és gens fàcil. Per sort, en aquest article posem fi a aquesta discussió.

La veritat, és que existeixen molts estudis i recomanacions sobre la temperatura òptima per a l'estiu, però cada treballador té les seves pròpies necessitats, la qual cosa complica la tasca. A més dels múltiples factors que poden alterar aquesta solució com les sobtades onades de calor o el tenir molts aparells electrònics en una mateixa sala. Encara així, hem elaborat una proposta per a aconseguir una solució el més òptima possible:

  • Regular la temperatura entre els 24 °C i els 26 ºC, a l'estiu.
  • Evitar pujar i baixar bruscament la temperatura de l'oficina.
  • La humitat de l'aire ha de situar-se entre el 45% i el 60%.
  • La velocitat de l'aire ideal és menys a 0.1 metres per segon.

Posa-li fi als debats interminables sobre la temperatura de l'aire condicionat en l'oficina i segueix els consells per a crear un ambient de treball ideal. Cuida't també a l'estiu!