×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Com gestionar la tornada a la rutina?

El retorn al treball després de les vacances comporta tornar a la rutina i, en els nostres últims dies d’oci, els pensaments negatius comencen a impactar a la nostra ment a gran velocitat.

La tornada a la rutina és realment pesada, però a les nostres mans està que sigui el més suportable possible. Per aquest motiu,  és essencial fer un canvi de mentalitat. Has d’oblidar el complicat potser tornar al teu lloc de treball i intentar començar la teva rutina amb el teu millor somriure. Perquè això sigui possible, et volem mostrar alguns consells imprescindibles que t’ajudaran:

  1. Planifica els dies amb activitats rutinàries que ajudin a adaptar-te a la rutina laboral, així com parlar amb els companys, comentar les vacances...
  2. Estableix períodes de descans, sobretot, els primers dies. Així aconseguiràs gestionar els imprevistos sense que et generin estrès.
  3. Evita la sobrecàrrega de treball, compleix amb l’horari laboral i no t’emportis treball a casa.
  4. La tornada a la rutina no ha de suposar una ruptura amb el que valorem com a positiu i motivacional. Continua organitzant plans i adapta’ls al teu horari, aprofita el temps lliure per estar amb els teus amics i familiars.
  5. Mantingues lluny les distraccions com, per exemple, els mòbils o les xarxes socials perquè la teva productivitat no es vegi afectada.

Recorda seguir aquests consells perquè tot vagi sobre rodes. Allunya la depressió postvacacional i gaudeix, també, del teu treball. Millorar en el treball és a les teves mans.