×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Desconnectar de la feina durant les vacances de Nadal

Ja queda menys per Nadal, un període per trencar amb la nostra rutina laboral i desconnectar de la feina. Tots sabem que descansar és crucial per la nostra salut. Són molts els beneficis que obté el nostre organisme si som capaços d’agafel son, descansar i desconnectar.

La importància de descansar

Dormir no és només un plaer, sinó una necessitat. Tendim a minimitzar la importància de descansar prou, però, és un factor molt important per poder rendir en el nostre dia a dia. Quan descansem, el nostre cos es recupera i reinicia. Per això, us volem explicar els molts beneficis que té per la nostra salut mental i física.

  • La memòria millora
  • El sistema immune s'enforteix
  • L'estat d'ànim millora
  • L'energia es recupera 
  • La concentració augmenta 

Per això, des de Mútua Intercomarcal, volem donar-vos una sèrie de consells per descansar i desconnectar del treball durant aquestes festes.

  1. Revisa l'agenda.  Comença les vacances amb tots els temes tancats i reprogramats per la tornada. Intenta solucionar tots els assumptes pendents abans de marxar.  
  2. Mantingues una comunicació mínima.  Si no ets capaç de desvincular-te per complet de les tasques, pots mantenir un vincle petit que t'aporti tranquil·litat. 
  3. Desconnecta el telèfon.  Desvincula del teu mòbil el compte del treball i silencia tots aquells grups que hi puguin implicar-se. Si et sents insegur/a prova de mirar les notificacions el menys possible. 
  4. No t'avorreixis.  Gaudeix del Nadal d'una forma proactiva. Pensa a desconnectar i pren-te temps per tu i els teus éssers estimats.

Que la teva vida laboral no sigui més estimulant que la personal! L'ideal és fer aquelles activitats per les quals, generalment, no sols tenir tant de temps i ocupar la ment amb aquelles coses que realment et fa sentir bé. Si t'ha agradat el blog, comparteix aquest post amb el teu company, amic o familiar que està sempre pendent de la feina durant les festes de Nadal.