×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Aquests són els beneficis d'utilitzar crema solar!

Amb l'arribada de l'estiu i l'augment de les activitats a l'aire lliure, és fonamental protegir la nostra pell dels nocius raigs de sol. Una de les mesures més efectives per mantenir la nostra pell saludable i prevenir problemes a llarg termini, és l'ús de crema solar.

És important prendre mesures preventives per a minimitzar els impactes negatius del sol. En cuidar la nostra salut i protegir-nos d'aquests efectes, podem treballar de manera més eficient i segura.

Per això, des de Mútua Intercomarcal, volem parlar sobre els beneficis de fer servir crema solar.

Beneficis de fer servir crema solar

  • Prevenció de cremades solars

Les cremades solars són una de les conseqüències més comunes de l'exposició excessiva al sol. En fer servir crema solar amb un factor de protecció adequat, creem una barrera que ajuda a prevenir les cremades. Això evita l'enrogiment, el dolor i la descamació de la pell, permetent-nos fer les nostres tasques laborals de manera més còmoda i sense molèsties.

  • Reducció del risc de càncer de pell

L'exposició prolongada i sense protecció al sol és un factor de risc important per al desenvolupament del càncer de pell. Els treballadors estan exposats a una major quantitat de radiació solar, la qual cosa augmenta la seva vulnerabilitat. L'aplicació regular de crema solar ajuda a reduir aquest risc en protegir la pell, disminuint possibles mutacions cancerígenes.

  • Retard de l'envelliment de la pell

La radiació solar accelera l'envelliment de la pell, la qual cosa es manifesta en arrugues, línies fines, flàccides i taques de l'edat. La crema solar ajuda a prevenir aquests signes. En utilitzar-la de manera regular, es pot mantenir la pell més jove, radiant i saludable.

  • Prevenció de taques

L'exposició al sol sense protecció pot provocar l'aparició de taques fosques en la pell, especialment en àrees exposades com el rostre, els braços i l'escot.

  • Protecció durant totes les estacions

La protecció solar no es limita només als dies assolellats d'estiu. Fins i tot en dies ennuvolats, els raigs UV poden penetrar en les capes de la pell i causar danys. Per tant, l'ús de crema solar ha de ser part integral de la nostra rutina de cara de la pell durant tot l'any, independentment del clima o la temporada.

L'ús de crema solar és una inversió en salut i benestar de la nostra pell a llarg termini. Si t'ha agradat aquest blog, comparteix-lo amb aquell amic o company de treball que no tingui present en la seva vida la crema solar. La seva pell t'ho agrairà!