×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les persones primer com a estratègia de creixement

L'economia col·laborativa es converteix en un dels principis de les grans corporacions. La base de l'èxit d'aquest model de gestió és aplicar una estratègia en la qual les persones siguin el centre d'atenció, sent imprescindible l'impuls a la innovació i la iniciativa individual com a estratègia de creixement. Això donarà com a resultat organitzacions més competitives que generaran més valor.

En aquest sistema de management preval la innovació a la base, en els equips. D'aquesta manera s'aconsegueix que augmenti la productivitat i el benefici per empleat, ja que les corporacions que aposten per aquest tipus de direcció assumeixen 22 vegades més riscos, innoven 8 vegades més i tenen 6 vegades millors resultats.

I és que en aquesta era digital, en un entorn cada vegada més competitiu, el talent es converteix en el factor que decanta la balança cap a l'èxit o el fracàs. Així mateix, el repte de les empreses serà, no solament atreure aquest talent, sinó mantenir-ho motivat amb la finalitat de retenir-ho.

A més de tenir una cultura empresarial forta, apostar per la tecnologia, mitjançant la qual compartir coneixement entre les persones que formen part de l'organització, fer brainstorming o promoure qualsevol iniciativa, és un altre factor clau per a l'èxit.

Com destaca Carina Spilzka, Vicepresidenta d'UNICEF: “Happy people, make happy clients, happy clients make happy business” (Gent contenta, fa als clients contents, i els clients contents fan que el negoci vagi bé).

Aquestes i més claus es recullen en el llibre Lidertarios, en el qual els seus autors s'han llançat a compartir els secrets de l'èxit de la seva empresa.