×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Seguretat Social segueix guanyant afiliats recuperant un terç dels ocupats

L'afiliació al Règim de la Seguretat Social ha augmentat durant el passat mes en 59.847 persones, un 0,43% més, amb el que ja sumen 17.315.188.

El secretari d'Estat valora aquesta recuperació com a reforç al sistema de la Seguretat Social en termes d'ocupació i l'adopció de reformes en la seva gestió.

Per sectors, els més dinàmics van ser l'Hostaleria, Activitats Sanitàries i Serveis Socials, Comerç i Reparació de Vehicles de motor i motocicleta, Activitats Administratives i Serveis Auxiliars i Indústria Manufacturera. Oposadament, l'Educació i Administració Pública i la Seguretat Social Obligatòria, han estat els sectors menys actius.

Quant a les Comunitats Autònomes, destaquen els creixements de Balears amb un 2,66%, Cantàbria un 2,31% i Galícia, amb un 1,48% respectivament.

Respecte el balanç de 2014, aquest increment ha suposat un creixement del 3,39% més a la taxa d’ ocupats, situant-la en 568.085 persones més en el sistema. En el cas del Règim Especial de Treballadors Autònoms destaca l'augment de la taxa en 1,89%. Així doncs, segons els resultats tots els territoris han guanyat ocupats en comparació del passat any.