×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Major descens de l'atur registrat, 74.028 aturats menys

Durant el passat mes de Julio es va registrar el major descens en nombre d'aturats (74.028 persones) d'aquest mes des de 1998 i el doble que en 2014. Per tant, la xifra total d'aturats se situa en 4.046.276 persones.

La xifra d'atur entre els joves menors de 25 anys, durant el mes de juliol, també ha notat aquesta reducció disminuint un 2,61% respecte al mes de juny.

Quant als sectors de procedència, hi ha hagut un descens general en tots. En el sector Serveis un 1,65% menys, la Construcció un 2,25% menys, *Indústria un 2,25 i Agricultura un 1,54% menys.

Segons Comunitats Autònomes, l'atur registrat baixa en 16 d'elles, entre les quals destaquen Andalusia, Galícia i Catalunya.

Per tipus de contracte, el model de contractació indefinida s'incrementa més d'un 14% respecte al mateix període de l'any anterior, i al seu torn, aquest tipus de contractació a temps complet puja un 16,94%.