×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Tendència imparable de les oficines 3.0

Des de fa alguns anys venim escoltant que alguna cosa està canviant al món del disseny dels espais corporatius. En 2016, les oficines intel·ligents seran tendència en el disseny d'espais de treball. Des de les grans multinacionals fins a les petites i mitjanes empreses, totes aposten per la innovació i les oficines intel·ligents. Es tracta d'una tendència imparable.

El disseny actual està basat en un concepte completament caduc del treball: en el qual preval la jerarquia enfront de la funcionalitat. Per això, unir tecnologia i disseny és aposta segura, ja que fa més atractiu l'espai de treball. La tendència és crear més i millors espais que promoguin la col·laboració.

Una de les primeres tecnologies que s'integren en les empreses és la comunicació a distància, ja que potencia el treball col·laboratiu i permet centralitzar les funcions en un únic dispositiu.

Però no només té avantatges funcionals en l'àmbit de l'oficina. El disseny i la tecnologia són importants per projectar una bona imatge de marca, una part important del branding. El disseny de l'espai de treball ha de ser el reflex de l'estratègia de la companyia i la seva cultura i filosofia.

El disseny de les oficines 3.0 té com a objectiu cuidar al treballador. Espais per a la relaxació, diferenciats de la zona de treball, es conceben com a espais semi oberts que afavoreixen el contacte i la relació entre companys.